Monday, March 28, 2011

Raja Lawak Ke Raja Gobal? Musim ke-4?!!!!

Aku pun semakin buntu.... Sekali sentuh blog ni, idea untuk menulis terus menitis-nitis. Nampak sangat aku rindu akan kerajaan olok-olok diblog aku ni. Tertiris segala idea membasahi blog ni. Dah kisah yang bodoh tapi tak sebodoh blog benda-benda bodoh. Namun masih boleh dianggap bangang tahap Dewa Tupai!

Dengan tag "Ini keje aku time bosan2...huhuhu...ok x????" sungguh matang member aku mencari publisiti untuk memperkenalkan kumpul hudoh lagi hina untuk join raja lawak. Dengan penuh semangat yang waja! Kami akan menentang siapa sahaja diatas pentas RAJA LAWAK. Firasat aku kuat, Minggu Pertama dah jadi Raja Paling Lawak! Sebab orang dok gelak kena tendang keluar dari Raja Lawak. Lalu musim itu dimenangi oleh Raja Gobal, jurulatih bola sepak kebangsaan. Entah kenapa dia menang aku pun tak tahu. 


Hal sebenarnya yang teman nak highlight ni adalah: 
MACAMANA KAWAN AKU BOLEH ADA IDEA NAK EDIT GAMBAR SAMPAI JADI SE-INDAH INI? 
*lebih indah dari muka penduduk taman indah!

Ini satu kemaluan yang sangat besar! Seluruh masyarakat Facebook dapat tengok... Kini exclusive di blog aku sendiri!

p/s: sudah ada yang mencabar! perlukah kami sertai? Hurm... Perlu difikirkan lagi.... 

3 comments:

falique adnan said...

sebesar mne kemaluan yg sgt besar tu? agak tak tercapai di akal ku..

amirulhasriq said...

style do . haha

PATRAQUE said...

falique, besar itu usah difikirkan.... kemaluan tetap kemaluan!

ayul, Haaa.... itulah... tggu musim akan datang yer... :P

Sumber Tenaga Patraque