Wednesday, February 2, 2011

Selamat Hari Jadi Abah

Benda ni berlaku minggu lepas. Abah aku punya birthday jatuh pada 23hb Januari baru-baru ni. Tapi memandangkan aku ni agaklah busy lahanat, terpaksalah majlis tersebut ditangguhkan. Kalau ikutkan abah aku seawal mungkin dia nak buat, panggil aku balik dari Shah Alam sesuka hati dia. TAHULAH AWAK TU BIRTHDAY BOY! Hahaha.... Biasalah orang tua kita ni, selalunya mesti diorang faham akan kekangan masa yang kita lalui ni. Nama pun pelajar. Dengan itu majlis diadakan pada hari Jumaat lalu iaitu bersamaan dengan 28hb Januari 2011.

Takdelah besar mana pun majlisnya, makan anak beranak je. Lepas tu aku ajak la tiga lagi askar aku yang merupakan kawan-kawan aku. Dengan muka tak malunya diorang pun ikut*gurau jelah, aku tahu korang malu. Hahaha! Takde kawan-kawan mana best kan? Lagi ramai lagi seronok.

AGENDA:
1. Makan Malam
2. Mandi Air Panas Di Kolam Air Selayang.

*Birthday Boy!!!!!!!!!

*Western Food Malam Tu..

*Mereka Yang Memeriahkan Majlis

*Gambar Kenang-Kenangan :P

*tuut.. tuut...

*couple of the year! (tipu jek..)

*korang jangan nak budget handsome sangatlah!

*Disinilah kami makan!

P.s: Maaf gambar pergi mandi air panas takde, aku sibuk mandi so memang tak ambil gambar. Haha. Gambar kat atas ni pun random je, aku malas nak detail sangat gambar apa aku nak letak. Haha.

-SEKIAN-

::HAPPY BIRTHDAY ABAH::




7 comments:

syaNa said...

Happy Belated birthday utk ayah kau fiq

PATRAQUE said...

thanks!
Hehehe~

Gh-x said...

Cis, Nanti siap hang.....
hahahaah

Nampaknya member kita sibuk......

Gh-x said...

Baru aku perasan, aku ni nampak bagaikan pakcik berusia dlm 40-an.

Tua tul aku ni......

PATRAQUE said...

baru sedar ke?
ahahahah!

Zalikha Zahriman said...

happy belated birthday tuk ayh ko!
aku dah penah mkn kat sne gak..ngahahaha

PATRAQUE said...

best kan?

Sumber Tenaga Patraque