Sunday, December 19, 2010

#2 YR: Kunci Untuk Hebat!


We are talking about
Key of Awesome!!!
Ini bukan sebuah topik bagaimana nak jadikan korang ni hebat. Aku rasa mesti korang buka nak tengok ni sebab korang tak hebat dan nak jadi hebat. Betul tak? Betul kan? Mengaku jelaaaaahhhh! 
Hahaha~
Korang rasa aku ni Dr. Fadzilah Kamsah ke? *dari minda turun ke hati.
Takde mase lah weh.....


Ini Youtube Review yang ke-dua aku.
Setiap kali aku buat review mesti korang kena game macam ni.
Lepas ni mesti korang dah taknak baca blog aku. 
Ingat aku kesah ke? *aku kesah sebanarnye 


Ada channel dan video baru untuk review kali ni!
Minat PARODY?  Tahu Apa PARODY? *sila tekan link
Tengok nie:



Sukakan Parody? Tak suka? Tipuuuuu... Ramai suka! Kau je sorang tak suka (gurau je)...

-Nak Cerpen-

Ini adalah seketul video yang datangnya dari beribu-ribu ketul video parody.
Parody ni datangnya dibawah sebuah rancangan yang di panggil 
The Key of Awesome!
Diterbitkan oleh sebuah channel yang macam haram!
Barely Political.com *terus pergi sekarang!

Banyak lagi sebenarnya video macam haram dorang ni.
Semua lagu akan dicomposekan oleh dorang sendiri
Dan macam biasalah, video pun sendiri.
Malah(ayat nak mula berat), props pun sendiri.
Bukan lagu je movie punya parody pun adaaaaaaaaaa....

Penghulu video-video parody ni dikepalai oleh Mark (yang jadi taboo tuu..)

Dahlah taknak panjang-panjang, korang boleh discover sendiri nanti. 
Aku tinggalkan dengan beberapa video hebat diorang lagi dekat sini. 
Supaya korang terus tergelak sampai terberak! *jangan buat tahi dekat blog aku plss...

p/s: tadi makan mee jawa dekat Klang. Memang ramai orang jawa dekat Klang eh? Sambil makan tengok bola tadi Indonesia lawan Filipina. Indonesia gol je, seluruh jawa Klang memekik GOLLL! *tak syak lagi memang ramai jawa di Klang


2 comments:

amirulhasriq said...

thnx for the link ! :D

PATRAQUE said...

link apa ayul....?
ehehehe...
link mana nie..?
yg manaaaaaaa niiieeee????
arghhhh~~~~!

Sumber Tenaga Patraque