Tuesday, December 28, 2010

Selamat Semuanya Okay!


Okaylah sangat!

50:50
Tak boleh nak confirm sangat ni, macam haram jugak ni. Susah nak jangkakan,
Aku dah macam kena game. Sial betullah. Tapi macamana pun aku tetap sayang kau. 
Engkaulah juga yang aku bawa tidur, engkau jugalah peneman tatkala aku sendiri.
Dimasa aku bersedih engkau jugaklah jadi teman tempat aku menangis dan meluah perasaan.
Oh! ROCKET..... *laptop aku!


Kes ni berlaku sebabnya tadi Rocket dah macam nak mampus! Skrinnya gelap. Kalau korang pernah lalui bila h/p korang boleh on dan berfungsi tapi skrinnya tak bercahaya. Itulah apa yang terjadi pada Rocket. Aku dah hampir buntu. Duk fikir, tengah "kering" macam ni dia nak mintak duit lak repair! Memang takdelah, sekarang sumpah banyak aku nak guna. Lalu dengan penuh kesedihan aku pun telefon la sorang kawan aku nie. Si Dahi (Bukan Nama Sebenar) nak ngadu nasib, sebab paginya laptop dia punya skrin buat hal. Konon cam nak cakap "we are in the same boat" lah. Sekali dia cakap, dia punya dah okay! B***!
Kemudian, aku pun terus letak telefon selepas dapat sedikit nasihat dan semangat dari beliau. Saja la on je sekali lagi si Rocket, dengan penuh kurang ajarnya dia on macam biasa. Dan aku terus update blog ni. Sekarang ni masih 50:50, tak tahulah stabil dah ke tak! Risau weh~

P.s: 
  • Rasa Si Dahi*sila tekan link! macam membawa tuah. (merupakan seorang penulis blog terkemuka juga di Malaysia, selepas Ben Ashaari) *semoga punkoq hang pecah!
  • Sebab laptop aku bernama Rocket, kerana aku sedar dia bukan laptop yang laju. *lembab nak mampus tapi sayang dowh~

2 comments:

dabuldahi said...

good! hihi.. tahniah kerana ia masih okeng

PATRAQUE said...

ye la..
kalo tak mampuih aku...
$$ lg...

Sumber Tenaga Patraque