Saturday, December 18, 2010

Hangpa Sukalah! Ingat Depa Suka?

Suka? Hangpa suka? Aku pun suka!
Inilah baru best nak tengok Malaysia main... Dulu main macam ayam! (maaf, kasaq!)
Hangpa ingat orang Vietnam suka? Mestilah dak oi....!
Depa selalu masuk final, ingat senang ka nak hebat macam depa? Ptuih! (Amboi siap ludah...)
Guna ayaq liuq boleh la weh~
Tapi nak habaq la, aku ni bangga gila dengan team Malaysia la ni (baru nak bangga ke bang?!).
Esok tengoklah si RajaAisKepai(Rajagopal) tu confirm muka "form tahi" balik mai sini.

Dialog: "aku semakin handsome bila menang, aku esok gantung pisang depan rumah"

Ni kalau dia superduper berlagak masa PC nanti:
"Kita telah berjaya menjulang nama negara, Kita bakal ulangi kegemilangan Arwah Mokthar Dahari"(muka seperti diatas"Nakal taw!") - Rajagopal (aku agak) Haha~

Ini kalau dia tak belagak buat kenyataan akhbar:
"Kita tengoklah macam mana lawan indonesia nanti, Kita tahu player kita macam mana"

Dialog: "Kalah dapat duit jugak, Menang lagi banyak, Tak payah nak tamak sangatlah"

Dah kalau macam ni habaq hang kalau kalah dengan indonesia, sumpah babi beranak dua kali(peribahasa kojaq!).
Majulah sukan untuk 1Malaysia (ikut sangat pak hang Najib tu tak boleh gak).

p/s: Terserahlah menang ke kalah nanti dekat Indonesia..... Doa mengiringi hangpa.. Amin... Aminkanlah skali!

2 comments:

dabuldahi said...

ais kepai?

awat utara sangat??? hahahahha

nice!!

PATRAQUE said...

faktor mngekalkan gaya bahasa....
ahahahahah!

Sumber Tenaga Patraque