Saturday, December 25, 2010

Biskut Tiger Atau Garuda Airlines?


Selang beberapa jam lagi akan bertembunglah antara Malaysia dan Indonesia. Inilah pertama kali aku tengok selepas 10 tahun media Malaysia cover pasal pasukan sendiri macam promosi Y.E.S (Year End Sales). Memang dah year end pun dah. Tinggal beberapa hari je lagi. Media semua bersemangat eh? Lepas ni kalau kalah mesti korang semua standby nak hentam si Raja Ais Kelap(Rajagobal) tu kan? Hahaha. Harapnya tidak la yer. Utusan Meloya, Berita Hairan, Maentrok, dan Kosemut. Semoga kalian menjadi pembakar semangat yer. Hehe. Alangkah baiknya kalau kita mulakan tahun hadapan dengan sinar baru bagi sukan negara? Sukan Asia menunjukkan peningkatan. Bola sepak pun insya-Allah la (tengoklah nanti macamana). Alhamdulillah bola sepak semakin naik, sukan Malaysia pun semakin naik. *gula dan segala keperluan pun perlu naik ke, Babi!?! Hahaha.

Berita baik juga anak muda yang mewakili Malaysia kali ini akan dapat hadiah kalau menang lawan dengan Sang Garuda. *tahulah baru lepas krismas. Kalau boleh taknak la tengok situasi macam ni, awal-awal lagi dah ada ganjaran. Siallah! Dulu kala sebab ganjaran lerr... Semoga berbekalkan semangat "Tanah Tumpahnya Darahku". Korang semua berjaya mengungguli kejohanan kali ini. Amin *dah baca aminkan sekali yer.

p.s: Kalau kalah pun takpe, Malaysian players among of them semua pemain muda dan baru pegang caps petama. Sedang indonesia pemain senior ramai lorrhhh! Malaysia Buleh *org tua kedah

2 comments:

Sumber Tenaga Patraque