Monday, December 20, 2010

#3 YR: Aku Baru Sahaja Melakukan Seks! (Lokasi: Pulau Sepi)

Ini adalah suatu yang aku impikan selama ini. Bayangkan dipulau yang sangat sunyi tatkala tinggal hanya seorang yang bernama lelaki dan perempuan. Pasti kenikmatan seks memuncak! Ketahui bagaimana aku menikmati seks bersama orang yang paling aku sayang. Khas untuk semua pembaca blog aku....

Ayuh kita teruskan lagi.....

Bodoh! Korang gila aku nak cerita hal aku dalam kelambu? Hilang akal ke apa aku? Hahaha....
Aku masih teruna taw! *juga bakal menemui anda dipanggung berhampiran

Ramai yang beranggapan entri ini mengenai seks. Adalah, sikit je. Janganlah marah ye kepada peminat-peminat "cerita seks". Bukan kau, sesiapalah melainkan kau.... Usahlah terasa.... Hehe~

Ini sebenarnya Youtube Review(YR) je.... Maaflah kalau apa yang korang harapkan tiada disini. Tapi cukuplah melunaskan ke"tegangan" yang korang hadapi.... Hahaha!

So now we are talking about this motherfucker channel:
*sila tekan link untuk terus ke channel mereka.

Dipelopori oleh 3 orang yang gila seks. Gurau je. Aku tak pasti.  
Akiva SchafferJorma Taccone, dan Andy Samberg, tiga ekor musang berjanggut yang menjadi mastermind kepada segala video "ilmiah" dorang ni. Korang nak kenal dengan lebih dekat siap dorang? Boleh la tekan link yang sudah disediakan. Sila-sila, jangan malu. Kau malu tak kenal lah. 

Aku cerita je panjang, tak guna juga kan? Bagi aku jamahkan korang sikit irama dan video macam haram dorang : Cekedot!



I just had sex... Everybody sing! I just had sex.... And it feel so good.... Lalala~

Seronokkan korang kalau benda kotor-kotor ni? Aku pun suka... Hahaha~
Bestkan? Mestilah  best, kali ni siap bekerjasama dengan Abg Tam(Akon) yang sah-sah kuat diRanjang!
Lagu pulak compose baik punya, dorang ni idea bernas kalau benda kotor... Memang mencatat sejarah gak...
Hari pertama dipost lagu ni. Dah catat lebih dari 1 juta viewers! Mampu pecah punggung ni.... (maaf dR.)
Dah la, malas panjang-panjang lagi.

-NAK CERPEN-
Aku tinggalkan kalian dengan beberapa link yang lebih menarik dari channel ni, dengan lebih tahap kelucahan dan minda yang kotor. Maaf andai aku sediki mengajar tapi ini hanya mengajak mengenali apa yang berlaku sekarang bukan nak bagi korang jadi kotor, Kalau kotor pun korang yang pilih.  
Adios...........
[1]super bodoh!/[2]gua salutelah! 48juta viewers weh~

p/s: Ingin aku tekankan disini lagi. Aku masih TERUNA!

4 comments:

dabuldahi said...

sedapnya sex!!
ahhh

PATRAQUE said...

ahahahahah...
sgt sedap....
SIFU! How's my entry?
:P

dabuldahi said...

oi!!!! masuk contest... then tag member2 yang ada...

tengok page aku...



aku suka entry hang.. lagu dia sedap.. barua.. mana hang dapat????

PATRAQUE said...

ahahahaha
kan aku dh bg link....
memudahkan hang la...!

Sumber Tenaga Patraque